Услуги

   Да получавате бързо и ефективно очакваните резултати във Вашия бизнес означава да мислите различно. Прилагането на конвенционални подходи не винаги е добро решение. Услугите на Прима Нет Консулт България са отраслово фокусирани и са създадени за утвърждаване по-добрия имидж и повишаване стойността на дружествата на нашите клиенти.    Ние предоставяме своите знания, богат опит и творчески подход за разработването на нови концепции и практически препоръки за нашите клиенти.  Вашата цел е да се фокусирате върху бизнеса си с цел постигане по-високи резултати. Нашата цел е да Ви помогнем и да Ви подкрепим в това начинание.

Отдалечен бекъп на данни

Отдалечен бекъп на данни

   Съхранение снимки на моментното състояние, дава възможност при установяване загуба или повреда на данни те да се възстановят. Загубата или повредата могат да бъдат причинени от компютърен вирус, хакерска атака, повреда в устройство, небрежност или злоумишлени действия на служители. Добрите практики изискват да се съхраняват определен брой снимки на състоянието за определен период от време. Повечето компании са осъзнали необходимостта от бекъп на данните. В същото време остава доста подценявана необходимостта да се тестват бекъпите за консистентност чрез пробни възстановявания. Най-малко се обръща внимание на случаите при пълна загуба на всички устройства в дейтацентъра или офиса.

   Прима Нет Консулт България има богат опит в решения за бекъп на данни - локално и отдалечено. Изготвяме пълна бекъп стратегия в синхрон с необходимото време за възстановяване и минимална давност на последната снимка на състоянието. Работим с партньори от цяла Европа за съхранение на Вашите данни в сертифицирани дейтацентрове.